Корпоративен профил

Дигитален свят ООД е изцяло българска фирма, създадена през 2001 г. въз основата на богатия опит на Дейзи Технолъджи и Дейзи Мултимедия в областта на разработката и производството на цифрова потребителска електроника.
Благодарение на това ние успяхме да придобием сериозни конкурентни предимства и да наложим компанията като един от лидерите на местния пазар през изминалите години.

Основен предмет на дейност е дистрибуцията на едро и продажби на дребно на цифрова електроника – цифрови фотоапарати, МР3/MP4 плейъри, Bluetooth устройства, карти памет и различни аксесоари.

Определящи предимства на предлаганите продукти са високото качество, конкурентно със световните марки в този бранш, ниската цена, разпространението на персоналните компютри в световен мащаб и лесното съхранение на звук и картина в цифров вид.

Благодарение на качеството и атрактивността на предлаганите продукти, както и на стремежа за задоволяване на потребностите на клиента, Дигитален свят успява да заеме водещи позиции на високотехнологичния пазар и да развие една сериозна дистрибуторска мрежа.

Някои от нашите ключови партньори
Виваком България
А1 България
Технополис
Техномаркет
Зора
Практикер България
Метро България
Daisy Tech
Офис 1 България
eMag
Техмарт
Yettel